IMT Smile

DISKUSIE | « späť
DOBRÝ FESTIVAL 2010
tasa
17.07.2010 11:06
no nabuduce musim mojim videam dat take nazvy, aby ich nikto nevypatral a sulesko sa na mna nehneval :D
Curly
13.07.2010 15:10
no to je ake zlate video :-) sumertime!
Sules
11.07.2010 05:13
Tesim sa , ako vzdy, ale uz si musim davat pozor na paparazzi, ze Tasa?
hanele
10.07.2010 19:48
Super, ze ste boli vsetci takto pekne po kope na Dobrom :-) Coskoro bude Osmidiv, tak Sules pri tejto prilezistosti davam do pozornosti toto video :-)))

http://www.youtube.com/watch?v=frok8nQLf9c&feature=related
Sules
10.07.2010 10:21
Čo sa sťažujete, ušetrili ste si pečienku aj peňaženku, a ešte aj kultúru ste mali po ceste!
Ale 4 šoférov je ľahko spoznať aj na fotke v jednej medzizastávke podľa výrazu tváre. :D
hanele
09.07.2010 23:18
noo, ja som si nadbehla 300 km, lebo som sa z liptovskeho vracala naspat do presova... a potom zas naspat smer BA... Takze viem, ze ist 9 hodin je pomerne unavne :-) Ale aj tak... dobre bolo :-)
Ylona
09.07.2010 20:15
hej , bolo super , až na to šoférovanie vládnej kolóny . Veď ísť a slintať 9 , hodín z PO do ZM by spoločensky unavilo aj koňa :-) , že Sules ?
Dominika
08.07.2010 21:40
popičiii boloooo :D ... najlepšie jak Ivan siel dole z podia ... som schytila kamosku za ruku a behala za nim :DDD jaky bol zlatyy ... mam podpis aj fotku :D aj ked na tej fotke vyzeram ja jak kokot :D no on je super :D
Branislav Varga
08.07.2010 20:11
ja si nic nepamatam, ale co viem tak bolo super, vies ked robis sofera tak sa da, ze Ilona
hanele
07.07.2010 18:53
Ja som sa veeelmi bavila :-) Sice sem tam stres, ale v konecnom dosledku som mala strasne vela dobrych pocitov - na IMT, na PARE, na IK, na GARYM... Strasne vela bolo a hare krišna koláčiky ešte dojedám :-D hare hare hare krišna :-))))) Inak strasne sa mi pacilo vystupenie Peter Bič projekt a Chikiliki. Ylona, teba som videla mám taký pocit mierne spoločensky unaveného, takže predpokladám, že tiež si sa bavil :-D
Ylona
07.07.2010 17:42
to sa nikto na Dobrom feste nebavil,či ?
Jano L
01.07.2010 15:10
Cafte, nemate niekto cestu z BA do PO autom???:(:( ja s kamosom by sme potrebovali odvoz a boli by sme velmi vdacni niekomu, kto by nas bol schopny zobrat...Samozrejme zaplatime za benzin to je jasne :( uz 3 dni zhanam a marne...problem je v tom ze by to bolo potrebone v sobotu az:(:(
MIROM111
01.07.2010 12:20
Vyzera to tak , ze Dobremu festivalu pocasie bude priat :o) Minuleho roku bol velmi uprsany , aj ked tym skalnym to vobec nevadilo ;o)

Krasny zazitok z DOBREJ hudby a nielen z nej (o:
M i l a n
04.06.2010 10:44
DOBRý FESTIVAL: AKTUáLNE NOVINKY SLOVENSKEJ HUDOBNEJ SCéNY NAžIVO

Skupiny účinkujúce na letných festivaloch uprednostňujú výber svojich najväčších hitov. V prvej polovici roka 2010 sa však urodilo množstvo čerstvých nahrávok. Pätica slovenských účinkujúcich kapiel tak na Dobrom Festivale obohatí svoje vystúpenia novými pesničkami zo svojich aktuálnych albumov.
Pilotný singel Bozk zo zlatej platne Imt Smile 2010: Odysea Dva vystriedala pred pár dňami pesnička Letná. Para „povstala“ v marci po troch rokoch s pesničkou Zatancuj, ktorá zapadá do veselého a energického koloritu, ktorý kapela servíruje počas svojich živých vystúpení. Desmod sa hlási o slovo novým, tiež pilotným singlom Nemusíš sa báť, ktorý predznamenáva ich novinku Vitajte na konci sveta. Prešovčania Raindown sa po personálnych zmenách v kapele pustili do nahrávania ďalšej štúdiovky a výsledkom je ich platňa Inkognito s rovnomenným singlom. Počas jediného letného vystúpenia Iné Kafe na Východnom Slovensku môžeme očakávať okrem best of programu aj ich novú pesničku Mojich najlepších 15 ro(c)kov. Svoju prvú sólovú platňu predstaví gitarista Imt Smile Peter Bič. Fanúšikovia si tak naživo vychutnajú pestrosť Petrovej platne.
Hviezda tohto ročného festivalu, írsky gitarový mág Gary Moore vystúpi v sobotu 3.júla 2010 o 22.00 hod. Zo zahraničných umelcov sa predstaví český folkový pesničkár Vladimír Merta, nádejná česká skupina Popcorn Drama, ktorá v apríli hrala ako support na turné Imt Smile, ukrajinská úspešná skupina Haydamaky, ktorá zbiera ocenenia na scéne world music.
Kompletný program je uverejnený na http://dobryfestival.sk/informacie.html
Dvojdňové vstupenky na festival sú v predpredaji za 19 EUR v sieti Ticketportal. Deti do 12 rokov majú v sprievode rodiča vstup zdarma.
Video k článku:
Iné Kafe - Mojich Najlepších 15 Ro(c)kov
http://www.youtube.com/watch?v=rbxT-0uW7k8
M i l a n
24.05.2010 02:00
Tri videopozvánky na Dobrý festival 2010

Hosťania vás pozývajú na dobrý zážitok !!!

http://www.reporter24.sk/index.php?sekcia=clanky&clid=1274650736
M i l a n
24.05.2010 02:00
Videopozvánku na Dobrý Festival už nakrútili aj v DSS Galanta.

Tento týždeň je to asi na isto jasný víťaz !!! Pozri VIDEO !!!!

http://www.reporter24.sk/index.php?clid=1274566811
M i l a n
19.05.2010 16:12
TURIZMUS: Dobrý festival ponúka program pre celú rodinu

Bratislava 14. mája (TASR) – Štvrtý ročník festivalu hudby a umenia s názvom Dobrý festival 2010 na prírodnom kúpalisku Delňa v Prešove sa uskutoční v prvý prázdninový víkend, 3. a 4. júla. Založili ho prešovskí rodáci, bratia Miroslav a Ivan Táslerovci zo skupiny IMT Smile.

Počas dvoch dní sa na pódiu vystriedajú známi interpreti, medzi nimi Gary Moore, Vladimír Merta, Peter Nagy, skupiny IMT Smile, Desmod, Iné Kafe, Chiki-liki- tu a, Para, Hrdza, Žena z lesoparku, Peter Bič Projekt, Smola a hrušky, Get Explode, Raindown, Popcorn Drama, Helenine oči, Robo Mikla a Projekt, Stará jedáleň či Free Voices.

Bratom Táslerovcom sa tohto roku podaril elegantný "úlovok", keď hviezdou festivalu bude írska bluesová legenda Gary Moore (1952). Rodák z írskeho Belfastu mal šestnásť, keď hral v prvej kapele. Na svojom konte má dnes viac ako dvadsiatku vydaných albumov, jeho najväčším hitom je skladba Still Got The Blues. Z poslednej tvorby sú to albumy Close As You Get z mája 2007 a najnovší album Bad For You Baby zo septembra 2008.

Zlatý slávik z roku 1985, prešovský rodák Peter Nagy, ktorý v minulom roku oslávil štvrťstoročie účinkovania na hudobnej scéne, "povolal" k sebe opäť skupinu Indigo a bude hrať na viacerých festivaloch, domáci v Prešove nevynímajúc.

Jedným z účinkujúcich bude aj skupina Iné kafe. Zostava okolo lídra Vratka Rohoňa ukončila vo februári 2006 svoju činnosť. Fanúšikovia si však vytrvale žiadali ich návrat, čo im táto punkrocková kapela tohto roku splní v podobe troch koncertov v Prahe, Novom Meste nad Váhom na festivale Topfest a práve v Prešove na Dobrom festivale. Týmito vystúpeniami zároveň oslávi kapela 15 rokov od svojho založenia.

Pesničkár Vladimír Merta (1947) zložil prvé vlastné skladby už v závere 60. rokov, v roku 1991 založil vlastné vydavateľstvo ARTeM, v ktorom vydáva knihy a hudobné nosiče. Z jeho poslednej tvorby sú to albumy Bývalý časy (2001), Drobné lži (2003), Filmy v hlavě (2004) a Ve tmě mě zanechte... (2008).

Na tomto festivale je všetko dobré, od hlavného pódia, pomenovaného ako Dobré pódium, cez Dobrú kaviareň, Dobré divadlo až po Dobrý detský kútik. Festival prináša okrem známych mien slovenskej hudby aj viaceré sprievodné podujatia a workshopy, ktoré ho radia medzi multikultúrne podujatia. Cieľom je spríjemniť prvý júlový víkend nielen mladým ľuďom, ale ponúknuť pohodlie a pestrý program pre celé rodiny s deťmi. Pre najmenších sú pripravené hry a animácie v Dobrom detskom kútiku, pre dospelých prednášky o zdravom životnom štýle, relaxačné cvičenia ako joga, strečing a päť tibeťanov. Pripravené sú ukážky rôznych bojových umení starých 2000 rokov, do ktorých sa návštevníci môžu zapojiť, vrátane praktického kurzu sebaobrany. V zozname účinkujúcich sú prešovské divadlá Alexandra Duchnoviča a Jonáša Záborského, aj rožňavské divadlo Actores. Dobrý festival je festivalom integrácie. Kapela IMT Smile tento rok absolvovala niekoľko podujatí pre zdravotne a mentálne postihnutých pacientov, ktorých na Dobrý festival pozvala. Okrem nich sa na festivale zúčastnia a aktívne zapoja aj nepočujúci umelci.

Cena dvojdňovej vstupenky je 19 eur, návštevníci sa k areálu Delňa dostanú posilnenou mestskou dopravou, pre nadšencov campingu organizátori vyčlenili zdarma plochu na stanovanie v stanovom mestečku.

http://www.tasr.sk/23.axd?k=20100514TBB00465
M i l a n
17.05.2010 15:00
Natoč video pozvánku a vyhraj lístky na Dobrý festival

Dobrý Festival ponúka svojim návštevníkom na jednom mieste hudbu a umenie rôznych žánrov, divadelné predstavenia, prehliadku bojových umení a to všetko v priebehu jedného víkendu. Kým sa však 3. júla otvoria brány festivalu pripravili organizátory Dobrého Festivalu pre návštevníkov zaujímavú súťaž o lístky.

Natočte video pozvánku mobilom, fotoaparátom alebo videokamerou na tohtoročný Dobrý Festival a vyhrajte lístky pre seba a svojich priateľov. Podmienkou je, aby ste do upútavky zapojili niektorú časť z tohtoročného programu (www.dobryfestival.sk/program). Videá majú byť dlhé 15 – 60 sekúnd.

Súťaž trvá od pondelka 17. mája do pondelka 14. júna. Svoje videá nahrajte na youtube pod názvom Dobrý Festival 2010 + váš nick.

Napr.: Dobrý festival 2010 Miro zo Smokovca vás pozýva

Následne umiestnite odkaz na stránke Dobrého festivalu na facebooku (http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Dobry-festival/167676074063?ref=ts).

Vždy v pondelok nájdete na facebook stránke festivalu tri najzaujímavejšie víťazné videá. Každý z výhercov získa dve dvojdňové vstupenky na tohto ročný Dobrý Festival.

Potvrdení účinkujúci na Dobrom Festivale 2010:

Gary Moore (IRL), Vladimír Merta (CZ), Peter Nagy, IMT Smile, Desmod, Iné Kafe, Para, Chiki Liki Tu-A, Heľenine Oči, Hrdza a mnoho ďalších.

Dvojdňové vstupenky na festival sú v predpredaji za 19 EUR v sieti Ticketportal.
Deti do 12 rokov majú v sprievode rodiča vstup zdarma.
M i l a n
10.05.2010 10:57
Nalaďte si dnes večer o 23.00hod. Rádio Devín. Dozviete sa prvé čerstvé info o účinkovaní Garyho Moorea na Dobrom Festivale :)

Dobrý Festival potvrdil pred dvoma týždňami exkluzívneho hosťa. Bude ním írsky gitarový mág Gary Moore, ktorý sa na Slovensku predstaví vôbec po prvý krát počas svojej tridsaťsedemročnej kariéry. Jeho zatiaľ posledný album Bad For You Baby vydal so svojou kapelou v roku 2008.

Ak sa chcete dozvedieť prvé čerstvé informácie o jeho vystúpení na Dobrom Festivale, stačí si v pondelok 10. mája, večer naladiť Rádio Devín. V relácii Bluesnenia o 23.00 hodine zaznejú nielen skladby z Garyho ostatnej sólovej platne, ale aj zaujímavosti z jeho hudobnej kariéry. Okrem toho môžu poslucháči vyhrať dvojdňové vstupenky na podujatie.

Na Dobrom Festivale sa spolu s Garym Mooreom predstavia najsilnejšie mená súčasnej slovenskej hudobnej scény IMT Smile, Desmod, Para, Iné Kafe, Peter Nagy, a Žena z lesoparku, ale aj veľmi obľúbené skupiny Helenine Oči a Chiki Liki Tu-A. Svoju účasť tiež potvrdil folkový pesničkár Vladimír Merta, či bluesová partička Beth and Black Cat Bones z Anglicka.
hanele
10.05.2010 09:55
No ja som sa rozhodla, že založím aj takúto diskusiu pre všetky prípady :-) A hneď super info na začiatok:

V relácii Bluesnenia 10.5.2010 o 23,00 hod na Rádiu Devín sa môžte dozvedieť najčerstvejšie informácie o vystúpení Garyho Moora na Dobrom festivale. Zaznejú nielen skladby z Garyho ostatnej sólovej platne, ale aj zaujímavosti z jeho hudobnej kariéry. K dispozícii sú aj dvojdňové vstupenky na Dobrý festival v Prešove, ktoré môžu poslucháči rádia Devín vyhrať.

Všetko o festivale: www.dobryfestival.sk

Novinky

viac správ »

PARTNERI

EdisonConsulting Mercedes SKANSKA

VSTUPENKY NA DOBRÝ FESTIVAL 2010 V PREDAJI TU! 

Created by Canubia